Nieuws

 

Volg Rotary Club Aalter ook via Instagram (rotaryclub_aalter) en Facebook.

Rotary Club Aalter heeft 43 fietsen in goede staat ingezameld als steun voor VZW De Toevlucht. Op zaterdag 13/05/2023 werden deze door de leden zelf naar de Toevlucht gebracht. Dit is een mooie steun voor mensen in Aalter en omgeving die het nodig hebben: meer mobiliteit is immers cruciaal.

Network@Aalter

24-03-2023

Ons eerste netwerkevent Network@Aalter op 23/03 in Kunstencentrum ArtA’A was een groot succes. We overhandigden een cheque van 15000 eur aan het sociaal project Aalternatief en luisterden naar boeiende keynote sprekers. Daarna werd er gezellig nagepraat tijdens een netwerkreceptie.

Rotary Aalter steekt opnieuw de handen uit de mouwen en gaat op 26/11 opnieuw bomen planten samen met Natuurpunt. Rotary financiert ook de aankoop van de bomen. Iedereen welkom om een handje te helpen!

Rotary Club Aalter hervat haar 2-jaarlijkse concerttraditie en organiseert op 7 oktober een bijzonder galaconcert met Gabriel Rios en dit ten voordele van het lokale project Aalternatief. Meer info kan je terugvinden op de concertpagina op deze website.

De volledige opbrengst van de wijnactie van Rotary Club Aalter gaat naar de volgende 8 goede doelen: VZW de Toevlucht Aalter, MUG Heli AZ Sint-Jan, De Triangel Lovendegem (instelling voor mindervalide kinderen), MPI Ten Dries Landegem, het Bellemhuis, VZW Faja Lobi in Idiofa Lobi, Natuurpunt Aalter en Drugpunt SMAK. De wijnactie loopt tot...

WIJNACTIE

13-02-2021

Beste vriend, beste sympathisant van Rotary club Aalter, beste sponsor,