Nieuws

 

Volg Rotary Club Aalter ook via Instagram (rotaryclub_aalter) en Facebook.

Rotary Aalter steekt opnieuw de handen uit de mouwen en gaat op 26/11 opnieuw bomen planten samen met Natuurpunt. Rotary financiert ook de aankoop van de bomen. Iedereen welkom om een handje te helpen!

Rotary Club Aalter hervat haar 2-jaarlijkse concerttraditie en organiseert op 7 oktober een bijzonder galaconcert met Gabriel Rios en dit ten voordele van het lokale project Aalternatief. Meer info kan je terugvinden op de concertpagina op deze website.

De volledige opbrengst van de wijnactie van Rotary Club Aalter gaat naar de volgende 8 goede doelen: VZW de Toevlucht Aalter, MUG Heli AZ Sint-Jan, De Triangel Lovendegem (instelling voor mindervalide kinderen), MPI Ten Dries Landegem, het Bellemhuis, VZW Faja Lobi in Idiofa Lobi, Natuurpunt Aalter en Drugpunt SMAK. De wijnactie loopt tot...

WIJNACTIE

13-02-2021

Beste vriend, beste sympathisant van Rotary club Aalter, beste sponsor,

Samen met diverse andere clubs hebben we een steun gegeven om het behoud van de Mug-heli te verzekeren. Klik hier voor meer nieuws.

Rotary Club Aalter steunt mensen en/of instellingen die het moeilijk hebben. Daarvoor richten zij tweejaarlijks de gekende Biënnale van de hedendaagse kunst in, alsook het tweejaarlijks Festival. Dit jaar steunden zij ook al verschillende projecten. Voor huize Emmanuel hebben zij een budget van 6000 euro uitgetrokken voor de aankoop van een...

Vzw De Toevlucht werd in mei 2007 opgestart als "voedselbank Aalter". Het mag duidelijk zijn dat mensen in armoede vaak nood hebben aan meer dan voedsel alleen. Als Welzijnsschakel verschaft vzw De Toevlucht meer dan materiële hulp.