Nieuws

 

Volg Rotary Club Aalter ook via Instagram (rotaryclub_aalter) en Facebook.

Network@Aalter

24-03-2023

Ons eerste netwerkevent Network@Aalter op 23/03 in Kunstencentrum ArtA’A was een groot succes. We overhandigden een cheque van 15000 eur aan het sociaal project Aalternatief en luisterden naar boeiende keynote sprekers. Daarna werd er gezellig nagepraat tijdens een netwerkreceptie.

Rotary Club Aalter wil minstens 40 dames - of herenfietsen (in goede staat) verzamelen om te schenken aan de Toevlucht. Deze fietsen zullen geschonken worden aan gezinnen in Aalter en omgeving die het nodig hebben. Een goede fiets is immers cruciaal om mobiel te zijn: te gaan werken, boodschappen doen,... Indien u ook een fiets...

Rotary Aalter steekt opnieuw de handen uit de mouwen en gaat op 26/11 opnieuw bomen planten samen met Natuurpunt. Rotary financiert ook de aankoop van de bomen. Iedereen welkom om een handje te helpen!

Rotary Club Aalter hervat haar 2-jaarlijkse concerttraditie en organiseert op 7 oktober een bijzonder galaconcert met Gabriel Rios en dit ten voordele van het lokale project Aalternatief. Meer info kan je terugvinden op de concertpagina op deze website.

De volledige opbrengst van de wijnactie van Rotary Club Aalter gaat naar de volgende 8 goede doelen: VZW de Toevlucht Aalter, MUG Heli AZ Sint-Jan, De Triangel Lovendegem (instelling voor mindervalide kinderen), MPI Ten Dries Landegem, het Bellemhuis, VZW Faja Lobi in Idiofa Lobi, Natuurpunt Aalter en Drugpunt SMAK. De wijnactie loopt tot...

WIJNACTIE

13-02-2021

Beste vriend, beste sympathisant van Rotary club Aalter, beste sponsor,

Samen met diverse andere clubs hebben we een steun gegeven om het behoud van de Mug-heli te verzekeren. Klik hier voor meer nieuws.