Onze club

Rotary Club Aalter behoort tot de internationale organisatie "Rotary International".  Onze leden zetten zich in om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen overal in de wereld te verbeteren. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.

De Rotary Club Aalter bestaat vandaag uit 49 leden. Zoals bij alle Rotaryclubs komen zij overwegend uit het zakenleven of uit de vrije beroepen. Zij hanteren hoge ethische normen en zetten zich in ten dienste van de gemeenschap.

Rotary Club Aalter

De club werd gesticht op 16/01/1981 en officieel erkend op 16/02/1981.

Rotary Club Aalter behoort tot het district 2130 en organiseert om de 2 jaar de Biënnale Hedendaagse Kunst in Poeke.    Meer informatie op www.biennaleaalter.be.

Volg Rotary Club Aalter ook op sociale media (Instagram, Linkedin en Facebook.

Voorzitter 2022/2023 Frans Vandekerckhove: info@rotaryclubaalter.be