b21 sponsoren


Beste Sponsor,

Om de 2 jaar staat Rotary Aalter in voor de realisatie van de ondertussen gerenommeerde 'Biënnale van Hedendaagse Kunst'. Deze prachtige tentoonstelling gaat voor de 21ste keer door in het Kasteel van Poeke van 2 september t.e.m. 10 september 2023 en dit in samenwerking met Toerisme Vlaanderen en de gemeente Aalter. Het concept van deze Biënnale werd dit jaar bewust opgefrist door consequent de kaart te trekken van de vernieuwing met de focus op vooral jonge Vlaamse hedendaagse kunstenaars.

Tijdens dit evenement worden de kunstwerken van geselecteerde kunstenaars te koop aangeboden.

De winst die hieruit voortvloeit, komt volledig ten goede aan onze sociale werken, zoals bijvoorbeeld de prachtige lokale initiatieven vzw De Toevlucht Aalter en vzw Aalternatief.

Het geheel is een totaalprogramma waarbij kunst gecombineerd wordt met een reeks activiteiten waaronder een vernissage op uitnodiging op vrijdagavond 1 september 2023 met dit jaar een gastoptreden door Bent Van Looy, een sponsoravond op zaterdag 2 september, op beide zondagmiddagen een aperitiefconcert, een nocturne op woensdagavond, tijdens de weekdagen businessontmoetingen, Rotarybijeenkomsten, enz. Een uitgebreid programma waar wij u ook hopen te ontmoeten.

Zonder de medewerking van sponsors is dit evenement niet mogelijk. Vele jaren mochten wij rekenen op een heel mooie inbreng. Ook dit jaar willen we op u beroep doen. In deze sponsorfolder stellen we u de verschillende formules voor van Vriend van de Biënnale tot Kasteelheer. We hopen op u te mogen rekenen om samen van deze 21ste Kunstbiënnale een succes te maken.

Dank alvast voor uw medewerking! 

Bruno Vanhulle

Voorzitter 2023-2024 Rotary Club Aalter 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Om te sponsoren kan u kiezen uit 6 formules:

Vriend van de Biënnale, VIP-Duo, Brons, Zilver, Goud en Kasteelheer. Onderaan in het raster verduidelijken we alle opties die deze formules omvatten zodat u een klaar overzicht heeft over de verschillende mogelijkheden.

Bij het inschrijven voor de sponsoring geniet u van onze formule op de sponsoravond waarbij u een aantal personen per tafel kan uitnodigen aan uw VIP-tafel met walking-dinner, champagne en aangepaste wijnen.

Uw bedrijfslogo wordt navolgend opgenomen op onze website voor 6 maand, in de cataloog van b21, op de sponsorprojectie tijdens de ganse tentoonstelling en dit jaar ook in de publireportage in de Wegwijzer op 82.000ex, de week voor 2 september bedeeld.

Wordt u "Kasteelheer" dan kan u in samenspraak met ons een avond over het kasteel beschikken. U organiseert uw evenement samen met ons. Onze catering en bar staan te uwer beschikking. U wenst een diner of walking-dinner voor uw genodigden, wij helpen u met de organisatie ervan.


Sponsorformules zie onder op deze pagina.


Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling