Festivalconcert Gabriel Rios

Rotary Club Aalter organiseert op 7 oktober 2022 een exclusief galaconcert met Gabriel Rios.   De volledige opbrengst gaat naar het lokale sociale project Aalternatief (www.aalternatief.be).    Het festivalconcert vindt plaats in de sporthal in Aalter.

Programma

19u00: Ontvangst en aperitief aan tafel.    Muzikaal voorprogramma met muziekacademie Aalter

20u45: Concert Gabriel Rios met liveband

22u30: Diner aan tafel

24u00: Afterparty

Op deze website vind je alle informatie terug over de aankoop van een galatafel en onze sponsors.     Volg ons ook op sociale media (Instagram, Facebook en Linkedin) voor de laatste updates.

Over Aalternatief

Aalternatief werd opgestart door een aantal ouders uit Aalter en omgeving, die werden geconfronteerd met de lange wachtlijsten voor het ondersteunen van kinderen met een mentale of fysieke beperking. Zij sloegen de handen in elkaar en werkten zelf een woonzorgproject uit. Zij vonden een plek in het hartje van Aalter, op de plaats van de oude muziekschool in de Stationsstraat. De bouwwerken starten binnenkort! Aalternatief wil voor deze jongeren, met de nodige professionele begeleiding , een warme en veilige thuis creëren. Door de centrale ligging kunnen deze jonge mensen zich beter integreren en actief deelnemen aan het lokale leven. Voor meer informatie over dit project kan u terecht op www.Aalternatief.be.

Over Gabriel Rios

Gabriel Rios is geboren in Puerto Rico maar verhuisde op zijn 17e naar Gent.   Het is één van de weinige Vlaamse artiesten die internationaal kon doorbreken en scoorde met hits als Gold en Broad Daylight.

Vorige jaar bracht hij nog het in de pers bejubelde album Fiore uit.   Na concerten in Spanje en Nederland en enkele zomerfestivals komt hij met zijn fantastische liveband en fluwelen stem naar Aalter.  Laat uw en uw gasten betoveren door het zwoele en integrerende stemgeluid van Gabriel Rios dat ongetwijfeld voor veel onvergetelijke kippenvelmomenten gaat zorgen.