Om te sponsoren kan u kiezen uit 5 formules:

VIP-Duo, Brons, Zilver of Goud en Kasteelheer. Onderaan in het raster verduidelijken we alle opties die deze formules omvatten zodat u een klaar overzicht heeft over de verschillende mogelijkheden.

Bij het inschrijven voor de sponsoring geniet u van onze formule op de sponsoravond waarbij u een aantal personen per tafel kan uitnodigen aan uw VIP-tafel met walking-dinner , champagne en aangepaste wijnen.

Uw bedrijfslogo wordt navolgend opgenomen op onze website voor 6 maand, in de cataloog van B19, op de sponsorprojectie tijdens de ganse tentoonstelling en dit jaar ook in de publireportage in de Wegwijzer op 82.000ex, de week voor 5oktober bedeeld.

Wordt u "Kasteelheer" dan kan u in samenspraak met ons een avond over het kasteel beschikken. U organiseert uw evenement samen met ons. Onze catering en bar staan te uwer beschikking. U wenst een diner of walking-dinner voor uw genodigden, wij helpen u met de organisatie ervan.

Beste sponsor,

Om de 2 jaar staat Rotary Aalter in voor de realisatie van de ondertussen beroemd geworden 'Biënnale van Hedendaagse Kunst'. Deze prachtige tentoonstelling gaat door in het Kasteel van Poeke van 5 oktober t.e.m. 13 oktober 2019 en dit in samenwerking met de gemeente Aalter.

Tijdens dit evenement worden de kunstwerken van geselecteerde kunstenaars te koop aangeboden.

De winst die hieruit voortvloeit komt volledig ten goede aan onze sociale werken, zoals bijvoorbeeld het prachtige initiatief vzw De Toevlucht Aalter, een welzijnsschakel die met vrijwilligers o.a. voedselbedeling (en zoveel meer, zoals gratis opleidingen) in en rond Aalter verzekert.

Het geheel is een totaalprogramma waarbij kunst gecombineerd wordt met een reeks aan activiteiten waaronder een vernissage op uitnodiging op vrijdagavond 4 oktober 2019, een sponsoravond op zaterdag 5 oktober, op beide zondagmiddagen een aperitiefconcert, tijdens de weekdagen businessontmoetingen, Rotarybijeenkomsten, enz. Een uitgebreid programma waar wij u ook wensen te ontmoeten.

Zonder de medewerking van sponsors is dit evenement niet mogelijk. Vele jaren mochten wij rekenen op een heel mooie inbreng. Ook dit jaar willen we op u beroep doen. In deze sponsorfolder stellen we u de verschillende formules voor van Vip-Duo tot Kasteelheer. Op de keerzijde vindt u het inschrijvingsformulier. We hopen op u te mogen rekenen om samen van deze 19de Kunstbiënnale een succes te maken.

Dank alvast voor uw medewerking!

Pieter Mortier

Voorzitter 2019-2020 Rotary Club Aalter