The Starlings

The Starlings is een nieuwe band bestaande uit Tom Dice en Kato Callebaut. Twee singer-songwriters bundelen hun krachten & passie voor muziek én voor elkaar.

Ze brengen rootsy popmuziek, met een akoestische feel & harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die op een wijze de val & hoogtepunten van de liefde en het leven belichten.

Tom Eeckhout, beter bekend als Tom Dice, is een jonge singer-songwriter die al kan terugblikken op een rijk gevuld artiestenleven. Hij was succesvol met singles als 'Lucy', 'Utopia', 'Sunlight', 'Il nous faut', 'Out at Sea' en 'Me & my guitar'. Hij vertegenwoordigde België voor Eurosong 2010 en eindigde zesde. Hij deed al het voorprogramma van oa. Taylor Swift & Tom Odell, en speelde in Paradiso (NL).

Kato begon haar carrière in 2011, waar ze tweede werd in Idols. Ze bracht 2 albums uit met Sony Music, en bracht enkele singles uit als 'Flamingo', 'Dancing on my own', 'Morning Light', 'Justify', ...

Ze won 'Zomerhit 2011' met haar single 'The Joker'.

The Starlings brengen hun eerste single 'Mine' uit op 4 januari 2019.

Bron : https://www.thebookingcompany.be/

Om de verspreiding van de corona-epidemie tegen te gaan, dient iedereen, dus ook wij, ons steentje bij te dragen. De veiligheid van onze gasten alsook dat van onze clubleden primeert. Daarom hebben wij dan ook gekozen om de voorstelling van 02 oktober te verplaatsen naar een later te bepalen datum. Wil u graag dat wij u inlichten omtrent deze nieuwe datum, klik dan verder en vul uw naam en e-mail adres in, wij houden u dan graag op de hoogte.

Houd mij op de hoogte : Stuur mij een mail met de nieuwe datum aub

Rotary Club Aalter