Inschrijvingsdossier

Hieronder vind je het digitaal invulformulier voor uw dossier. Gelieve eerst de tekst door te nemen zodat je de gegevens correct kan invullen.


Voor de schilders, tekenaars, gafiekers, fotografen: Gelieve maximum 3 groot-formaat-werken met een maximum breedte van 1,75m op te geven of 4 middelformaat werken met een maximumbreedte van 1m op te geven a.u.b.

Voor de beeldhouwers, keramiek- of glaskunstenaars: Gelieve 3 of 4 werken op te geven. U dient zelf voor de sokkels van de werken te zorgen, wit geverfd, natuursteen of hout. Indien u deze te koop aanbiedt dan moet u de verkoopprijs invullen a.u.b.

(1) De verkoopprijs: De Verkoopprijs is inclusief de BTW van 6% en de commissie van 33%.

(2) Noteer hier je Curriculum Vitae of liever hebben we een tekst over jezelf. Deze tekst plaatsen we in de cataloog met je foto en een foto van je recent werk.

(3) Achter elk werk, of reeks schuilt een uniek verhaal: Geïntrigeerd door die vaak mooie verhalen was de kunstenaar op zoek naar een mogelijke expressie er van. Bij ieder van u willen we graag uw verhaal, of visie bij uw werken plaatsen. Kan u ons hierna in ongeveer 10 lijnen iets meer vertellen over je werk en/of over je techniek? Deze tekst zullen we naast je werk plaatsen.

(4) Een mooie foto van jezelf kan je hier uploaden. Deze foto wordt gebruikt voor de cataloog.

(5) Een foto van een recent -liefst tentoongesteld- werk kan je hier uploaden. 

(6) Standaard wordt de foto van het werk afgedrukt in zwart-wit in de cataloog. Mits een bijdrage van € 250,00 wordt de foto van het werk extra afgedrukt in kleur op een volle bladzijde vooraan in de cataloog.

(7) Binnenbrengen van de werken: Het binnenbrengen van de werken gebeurt op maandag. Indien u niet kan en dinsdag wenst te komen is het wenselijk ons te contacteren om het uur door te geven aan de verantwoordelijken voor de ontvangst: Franky Taghon (0478 88 83 95) of Didier Van den Berghe (0473 96 11 10), of per mail aan franky.taghon@accenture.com.

Verzekering van uw werken: De kunstwerken worden op kosten van Rc Aalter doch voor uw risico verzekerd "Van nagel tot nagel" voor de nettowaarde ( dit is de verkoopwaarde met aftrek van de commissie van 33 % exclusief de B.T.W. ). Sokkels worden niet verzekerd.

(8) Ophalen van niet verkochte werken: Zondag 13/10/2019 van 20:00 tot 22:00 u. Gelieve u niet eerder aan te melden daar wij de verkochte werken eerst willen wegnemen om de afhaling zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen. Niet afgehaalde kunstwerken worden daarna 3 weken bewaard op uw risico en kosten en worden nadien automatisch eigendom van Rc Aalter.

Heb je geen 4 werken om voor te stellen? Noteer dan een "x" in de schrijfvakken en een "0(nul)" in de cijfervakken aub. Geen cijfers achter de komma voor maten en prijzen aub. Ook geen tekens voor € of cm, enkel cijfers.

Niet vergeten "INDIENEN". Bij foutmelding licht een rode kader op en dan worden uw gegevens niet doorgestuurd. Gelieve dan deze gegevens aan te passen aub.


Wij behouden ons het recht om , in functie van het aantal beschikbare meters, bepaalde werken te weigeren. Mocht dit voor u het geval zijn, dan zullen we u persoonlijk op de hoogte brengen en gezamenlijk trachten een oplossing te vinden in de mate van het mogelijke.

Wenst u wijzigingen aan te brengen aan de opgestuurde informatie dan kan dit enkel via onderstaande e-mail:

Verantwoordelijke opvolging inschrijvingen : paul.vanhaecke@werk.belgie.be