DE SPONSORING IS VOLZET EN AFGESLOTEN

Dank voor uw interesse, we zien u graag op één van de vrije dagen.

Het b20-team

klik hier door voor meer info over de agenda

b20 sponsoren

Om te sponsoren kan u kiezen uit 5 formules:

VIP-Duo, Brons, Zilver of Goud en Kasteelheer. Onderaan in het raster verduidelijken we alle opties die deze formules omvatten zodat u een klaar overzicht heeft over de verschillende mogelijkheden.

Bij het inschrijven voor de sponsoring geniet u van onze formule op de sponsoravond waarbij u een aantal personen per tafel kan uitnodigen aan uw VIP-tafel met walking-dinner , champagne en aangepaste wijnen.

Uw bedrijfslogo wordt navolgend opgenomen op onze website, in de cataloog van b20, op de sponsorprojectie tijdens de ganse tentoonstelling, in de publireportage in de Wegwijzer op 82.000 ex, de week voor 8 oktober bedeeld en NIEUW, u ontvangt als sponsor een uitnodiging voor de veiling van 'de Kers'. 20 unieke kersen worden verkocht voor het goede doel. Voor onze 20ste editie werden de kersen pro deo bewerkt. Elke kers is een uniek werk van de kunstenaar. De volledige opbrengst gaat integraal naar onze goede doelen. U bent dan ook bij de eersten die zo'n kers kan verwerven.

Wordt u "Kasteelheer" dan kan u in samenspraak met ons een avond over het kasteel beschikken. U organiseert uw evenement samen met ons. Onze catering en bar staan te uwer beschikking. U wenst een diner of walking-dinner voor uw genodigden, wij helpen u met de organisatie ervan.


Beste sponsor,

Om de 2 jaar staat Rotary Aalter in voor de realisatie van de ondertussen beroemd geworden 'Biënnale van Hedendaagse Kunst'. Deze prachtige tentoonstelling gaat door in het Kasteel van Poeke van 9 oktober t.e.m. 17 oktober 2021 en dit in samenwerking met het Vlaams Gewest en de gemeente Aalter.

Tijdens dit event worden de kunstwerken van geselecteerde kunstenaars te koop aangeboden. Voor deze 20ste editie worden 20 exclusieve werken van 20 kunstenaars geveild op een exclusieve avond.

De winst die hieruit voortvloeit komt volledig ten goede aan onze sociale werken, zoals bijvoorbeeld het prachtige initiatief vzw De Toevlucht Aalter, een welzijnsschakel die met vrijwilligers o.a. voedselbedeling (en zoveel meer, zoals gratis opleidingen) in en rond Aalter verzekert. Het geheel is een totaalprogramma waarbij kunst gecombineerd wordt met een reeks aan activiteiten waaronder een vernissage op uitnodiging op vrijdagavond 8 oktober 2021, een sponsoravond op zaterdag 9 oktober, op beide zondagmiddagen een aperitiefconcert alsmede een exclusieve veilingavond. Een uitgebreid programma waar wij u ook wensen te ontmoeten.

Zonder de medewerking van sponsors is dit evenement niet mogelijk. Vele jaren mochten wij rekenen op een heel mooie inbreng. Ook dit jaar willen we op u beroep doen. In deze sponsorfolder stellen we u de verschillende formules voor van Vip-Duo tot Kasteelheer. Op de keerzijde vindt u het inschrijvingsformulier. We hopen op u te mogen rekenen om samen van deze 20ste Kunstbiënnale een succes te maken.

Dank alvast voor uw medewerking!

Dominique Goegebeur

Voorzitter 2021-22 Rotary Club Aalter